Oud en Nieuw

Watertoren Culemborg

Beklimming Oud en Nieuw 2017

Droom jij er ook wel eens van dat overal om je heen vuurwerk zichtbaar is? Dichtbij in je eigen stad maar ook verder weg in Utrecht en Tiel? Bekijk dan deze jaarwisseling het vuurwerk vanaf de Culemborgse Watertoren! Dit jaar organiseert de Stichting Watertoren Culemborg een exclusief evenement voor Vrienden van de Watertoren om dit mogelijk te maken.

 

TIjd

Om 23.30 uur verzamelen we bij het hek van de watertoren en om uiterlijk 23.40 uur beklimmen we de watertoren zodat we ruim op tijd boven zijn. Daar toasten we op het nieuwe jaar, eten een oliebol en genieten van het vuurwerk spektakel. Als iedereen uitgekeken is, dalen we naar verwachting rond 0:30 uur weer af zodat een ieder weer op vaste grond verder kan feesten.

 

Prijs

Dit evenement is gratis voor Vrienden van De Watertoren en inclusief alcoholvrije bubbels en een oliebol. Vriend worden van de Watertoren kan voor € 20 per persoon.

 

NB

1. Het beklimmen is geheel op eigen risico. De watertoren is al sinds 2005 buiten gebruik en slecht onderhouden. Met klem raden we je aan je alcohol consumptie voorafgaand aan de beklimming tot een minimum te beperken zodat je fris en fruitig de stijle trappen op gaat.

2. Er is geen parkeermogelijkheid bij de watertoren. Wil je daarom per fiets of te voet komen?!

3. Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt, dus meld je snel aan als Vriend van de Watertoren en geef je op via: contact@watertorenculemborg.nl

 

Datum: december 2017